Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοροϊδίας το ανάγνωσμα για το VAR

Κοροϊδίας το ανάγνωσμα για το VAR
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 08:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κανονικά το... γαϊτανάκι θα πρέπει να αλλάξει όνομα! Στο εξής, όταν λέμε VAR, θα πρέπει να εννοούμε γαϊτανάκι! Πάει όλο και πίσω και μην πιστεύετε ότι θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει στον τελικό κυπέλου που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου, όμως θα αλλάξει λόγω των εκλογών (για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή), όμως δεν το έκαναν επειδή ο Γραμμένος ακόμη δεν μίλησε με τον Βασιλειάδη.

Στο ΔΣ η ΕΠΟ που έγινε τη Δευτέρα (15/01) πήρε την απόφαση να νοικιάσει αίθουσα, όπου θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα για τον κεντρικό έλεγχο του VAR και θα είναι στα πρότυπα της Γερμανίας, όπου τη συγκεκριμένη αίθουσα αποκαλούν «σκοτεινό δωμάτιο». Η ΕΠΟ προτρέχει, ώστε να μη χαθεί χρόνος από την πλευρά της. Επίσης, στο προαναφερόμενο ΔΣ της ΕΠΟ ο Χούμπελ ζήτησε να λειτουργήσει άμεσα, επειδή θα συμβάλει στην πρόοδο της διαιτησίας.

Όμως, ούτε η ΕΠΟ δεν ξέρει τι γίνεται, δεν έχει ενημέρωση για το πότε θα λειτουργήσει, ούτε από τον Βασιλειάδη, ούτε από τον Νίκο Παππά, δεδομένου ότι διαγωνισμός έγινε από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Αρα, ξεχάστε ότι θα λειτουργήσει στον τελικό κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Περιμένοντας τον Καμαρά

Περιμένοντας τον Καμαρά

Όλα ανοικτά αναφορικά με το χρόνο επιστροφής του, καθώς ο τραυματισμός του δεν επιτρέπει να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις.

Σενάρια για Ναουέλ

Σενάρια για Ναουέλ

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από την Ιβηρική για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού.