Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει να σφυρίξει πάνω από ένα μήνα στη Λίγκα

Έχει να σφυρίξει πάνω από ένα μήνα στη Λίγκα
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 21:18
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξεκινάμε κατευθείαν με την ανάλυση του ορισμού του διαιτητή Παπαδόπουλου (Μακεδονίας), σημειώστε ότι είναι Θεσσαλονικιός όπως και οι βοηθοί, στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός:

1)Ο 36χρονος ρέφερι, την τρέχουσα σεζόν, ορίζεται για δεύτερη φορά στον Ολυμπιακό. Στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, με το ματς στο 0-0, δεν έδωσε πέναλτι μαρς του Ντάσιου στον Τσιμίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες τιμωρήθηκε από τον παρατηρητή του, παρόλα αυτά πήρε σερί ορισμό (Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-1).

2)Στο περσινό παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-4, στο 30' και στο 43' δεν έδωσε φάουλ στον Φορτούνη, όπως και στο 43' στον Ανσαριφάρντ. Στο 45' ο Φορτούνης, ενώ ήταν έτοιμος να οργανώσει επίθεση, δεν έκανε φάουλ στον Μαρινάκη αλλά ο Παπαδόπουλος «είδε» παράβαση, στο 47' έδωσε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ κατά του Οφόε μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και στο 78' καταλόγισε άλλη μια ανύπαρκτη παράβαση κατά του Τζούρτζεβιτς. Αποτελεί και μια εξήγηση γιατί ο Παναιτωλικός πήρε περισσότερα φάουλ. Αντίθετα στο 91', πριν το 4-1, δεν άφησε πλεονέκτημα ορισμός υπέρ του Μάριν για να δώσει φάουλ!!!

3)Και στο Λάρισα-Ολυμπιακός 1-0, για τη σεζόν 2015-16, άφησε με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Απόδειξη ότι ο απολογισμός των φάουλ είναι 22-14 υπέρ της γηπεδούχου, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά. Τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο.

4)Την τρέχουσα σεζόν στην Τρίπολη διαμόρφωσε αποτέλεσμα (1-0) υπέρ της ΑΕΚ με ανύπαρκτο πέναλτι στον Μάνταλο.

5)Η τελευταία φορά που σφύριξε στην Σούπερ Λίγκα ήταν την 1η Δεκεμβρίου, το ματς Λάρισα-Πανιώνιος 4-2 για την 12η αγωνιστική, ενώ προέρχεται από δυο αγώνες κυπέλλου (20/12/18 Βόλος-ΑΕΚ 1-3 και 09/01/19 Απόλλων-Ατρόμητος 0-3). Στη μεγάλη κατηγορία σφύριξε τέσσερις αγώνες, δηλαδή έχει μείνει πολύ πίσω.

Διαβάστε επίσης

«Χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 μήνες ο Μίσιτς»

«Χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 μήνες ο Μίσιτς»

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν μιλώντας για τον Κροάτη μέσο που πήρε ο ΠΑΟΚ τόνισε ότι η αγωνιστική του απραξία στην Σπόρτινγκ θα του στοιχίσει αρκετό διάστημα μέχρι να βρει ρυθμό στους Θεσσαλονικείς.