Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το VAR σας μάρανε..

Το VAR σας μάρανε..
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 08:54

Κι όμως πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα εκείνη. Ήταν 18 Ιανουαρίου του 2018. Η συνάντηση που είχε γίνει για το VAR. Ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Ένα χρόνο πριν οι τρεις του πανηγύριζαν για το VAR. Πώς ήταν θέμα... ημερών να μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πώς λίγο καιρό αργότερο θα ξεκινούσε η εφαρμογή του και στη χώρα μας και όλα θα λύνονταν. Μεγάλη ημέρα. Όλα χαμόγελα ήταν και οι τρεις τους, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από 365 ημέρες!

Έλα, όμως, που ένας χρόνος πέρασε. Κι ακόμα VAR ακούμε και VAR δεν βλέπουμε. Και θα το ακούμε για καιρό, γιατί ακόμα κανείς δεν ξέρει πότε θα μπει το VAR και θα ξεκινήσει η εφαρμογή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που θα είχε γίνει από καιρό, είναι ακόμα στον... αέρα.

Αποτέλεσμα... Να έχουν γίνει τόσα και τόσα «όργια» και ακόμα να περιμένουμε το VAR. Οι τρεις τους γελούσαν πριν από ένα χρόνο, αλλά η ουσία είναι μια. Όλοι μας ακόμα... κλαίμε για τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης

Αναμονή για Τοροσίδη

Αναμονή για Τοροσίδη

Ο έμπειρος αμυντικός δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και σήμερα θα φανεί εάν θα είναι στην αποστολή για τα Γιάννινα.

«Πετάει» για Γιάννινα

«Πετάει» για Γιάννινα

Το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή του Θρύλου για την πόλη της Ηπείρου. Σάββατο βράδυ είναι προγραμματισμένη η επιστροφή.

«Χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 μήνες ο Μίσιτς»

«Χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 μήνες ο Μίσιτς»

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν μιλώντας για τον Κροάτη μέσο που πήρε ο ΠΑΟΚ τόνισε ότι η αγωνιστική του απραξία στην Σπόρτινγκ θα του στοιχίσει αρκετό διάστημα μέχρι να βρει ρυθμό στους Θεσσαλονικείς.