Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σύνθημα του Μαρτίνς για το «διπλό» στα Ιωάννινα

Το σύνθημα του Μαρτίνς για το «διπλό» στα Ιωάννινα
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 20:39

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή (18/01) για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την 19μελη αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο αγώνα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε αυτή επέλεξε να δείξει για αρκετή ώρα βίντεο στους ποδοσφαιριστές του τόσο από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όσο και αγώνων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του Θρύλου μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους Βοιωτούς, ωστόσο, είδε και κάποια πράγματα που χρειάζονται μεγάλη βελτίωση και γι’ αυτό στάθηκε αρκετά στο να παρακολουθήσουν οι παίκτες του βίντεο από αυτή την αναμέτρηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία που έχει και το ματς με τους Ηπειρώτες για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο θέλησε να περάσει και στους παίκτες του, τονίζοντάς τους ότι μόνο αν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο.

Το «διπλό» είναι μεγίστης σημασίας για τους Πειραιώτες που δεν έχουν κανένα περιθώριο για άλλες απώλειες, κάτι το οποίο φαίνεται ότι έχουν καταλάβει όλοι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Ομάδα και κόσμος μία γροθιά! (pics)

Ομάδα και κόσμος μία γροθιά! (pics)

Μέσα σε οικογενειακό και άκρως «ερυθρόλευκο» κλίμα η Θύρα 7 Ιωαννίνων έκοψε την πίτα της παρουσία των Κουντούρη, Αγραφιώτη, Μαρτίνς, Καραπαπά και Καρεμπέ.

Αναχώρησε για Ιωάννινα ο Θρύλος! (pics)

Αναχώρησε για Ιωάννινα ο Θρύλος! (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» το απόγευμα της Παρασκευής (18/01) για την πόλη της Ηπείρου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (19/01) κόντρα στον ΠΑΣ.