Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο της ενδεκάδας με τον ΠΑΣ

Το πλάνο της ενδεκάδας με τον ΠΑΣ
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 00:03

Πετυχημένη «συνταγή» δεν αλλάζει, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Κι αυτό έχει να κάνει με τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του ματς στα Γιάννινα. Το σίγουρο είναι ένα. Η προσέγγιση των «ερυθρολεύκων» στο ματς θα είναι η ίδια με την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πίεση ψηλά από την αρχή, ποδόσφαιρο κυριαρχίας, κατοχή της μπάλας, ανάπτυξη από τα άκρα και γρήγορο γκολ. Όλα αυτά θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός να τα δει από τους παίκτες του στην αναμέτρηση του σαββατιάτικου ματς στο στάδιο «Οι Ζωσιμάδες». Για να μπορέσουν να φτάσουν πιο εύκολα στο στόχο τους, την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο 48χρονος προπονητής έχει κατασταλάξει κατά τα 10/11. Κι αυτό διότι περιμένει να δει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου το Σάββατο. Στα Γιάννινα είχε ψιλόβροχο το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά τις βραδινές ώρες θα έβρεχε. Κι αυτό που περιμένει ο Μαρτίνς είναι να δει πώς θα είναι το γήπεδο, λίγη ώρα πριν τη σέντρα.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε στις προπονήσεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Σα, η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον κεντρικό άξονα Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, αριστερά ο Ποντένσε, κεντρικός ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο. Στα δεξιά το προβάδισμα το έχει ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά ο Πορτογάλος έχει κατά νου και τον Μασούρα.

Διαβάστε επίσης

Εκτός με Πανιώνιο ο Γκιλιέρμε

Εκτός με Πανιώνιο ο Γκιλιέρμε

Το ματς που αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς να στερηθεί τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος θα εκτίσει τότε την ποινή του λόγω καρτών.

Να συνεχίσει την αντεπίθεση...

Να συνεχίσει την αντεπίθεση...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:15 τους Ηπειρώτες στους «Ζωσιμάδες» και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα, παίρνοντας το πολυπόθητο «διπλό». Live στο gavros.gr/NS1.

Ομάδα και κόσμος μία γροθιά! (pics)

Ομάδα και κόσμος μία γροθιά! (pics)

Μέσα σε οικογενειακό και άκρως «ερυθρόλευκο» κλίμα η Θύρα 7 Ιωαννίνων έκοψε την πίτα της παρουσία των Κουντούρη, Αγραφιώτη, Μαρτίνς, Καραπαπά και Καρεμπέ.