Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... εξυγίανση εκτέθηκε και στα Γιάννινα (vid)

Η... εξυγίανση εκτέθηκε και στα Γιάννινα (vid)
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 19:23

Έτσι όπως σφύριζε ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), διεθνής αλλά φοβισμένος, ήταν αδύνατο να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό. Έτσι ο Θεσσαλονικιός ρέφερι εκτέθηκε στο 83', όταν από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Λίλα έριξε κάτω τον Χριστοδουλόπουλο με παρατεταμένο κράτημα. Για το μη καταλογισμό της παράβασης διαμαρτυρήθηκε και ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Ο Παπαδόπουλος κατάφερε να εκνευρίσει και τον Φορτούνη, επειδή στο 77' δεν έδωσε φάουλ που του έκανε ο Σιόντης, λίγο πριν μπει στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα. Και για αυτή τη φάση το ριπλέι εκθέτει τον Θεσσαλονικιό διαιτητή. Αν έδινε το φάουλ έπρεπε να δείξει κίτρινη στον Σιόντη, στον οποίο χαρίστηκε και στο 35' για φάουλ στον Γκιλιέρμε που επίσης δεν έδωσε, ούτε φυσικά την κάρτα, ενώ στην ίδια φάση δεν άφησε το πλεονέκτημα για φάουλ στον Φορτούνη.

Ο ρέφερι του ματς στους «Ζωσιμάδες» έδειξε ανοχή στις κλωτσιές των γηπεδούχων, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά τους στο ματς της ΑΕΚ, ειδικά πάνω στον αρχηγό του Ολυμπιακού. Τον εκθέτει η στατιστική, καθώς με κατοχή μπάλας οι Πειραιώτες πήραν 18 φάουλ και οι φιλοξενούμενοι 16.

Διαβάστε επίσης