Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Γίναμε μάρτυρες της… εξυγίανσης, συνεχίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα»

«Γίναμε μάρτυρες της… εξυγίανσης, συνεχίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα»
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 19:46

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος κόντρα σε όλους και σε όλα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τοποθετήθηκε μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπογραμμίζοντας ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έγιναν όλοι ξανά μάρτυρες της… εξυγίανσης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν να δίνουν μάχες μέχρι το τέλος, παρά τα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν, ώστε να κάνουν ξανά τον κόσμο της ομάδας υπερήφανο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Το σχόλιο που έχω να κάνω είναι το εξής... Είμαστε χαρούμενοι για μια πολύ δύσκολη νίκη σε έναν αγωνιστικό χώρο απαράδεκτο. Δεν θα έπρεπε κανονικά να γίνονται παιχνίδια. Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες της εποχής της εξυγίανσης. Ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στη διαιτησία, ή τουλάχιστον δεν θέλουν να κάνουμε κριτική στη διαιτησία. Αλλά δυστυχώς η κατάσταση συνεχίζεται. Βλέπετε ότι υπάρχουν άλλοι κανόνες για τον Ολυμπιακό, άλλοι για τους άλλους. Καλό είναι, όπως γίνεται κριτική στους ποδοσφαιριστές, στους παράγοντες, σε όλους, να γίνεται και κριτική στους διαιτητές. Εμείς είμαστε αυτοί άλλωστε, που για να πάρουμε οποιοδήποτε σφύριγμα πρέπει να ματώσει ο ποδοσφαιριστής μας. Είδατε κι εσείς σήμερα, τόσες φάσεις… Να είναι όλοι σίγουροι, ότι εμείς κάθε Κυριακή θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, κόντρα σε όλους και σε όλα, να παλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο, γιατί ο κόσμος μας είναι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα».

Διαβάστε επίσης