Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάζουν μάτια τα δυο μέτρα και δυο σταθμά

Βγάζουν μάτια τα δυο μέτρα και δυο σταθμά
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 20:35

Κάποιος να τους μαζέψει... Δεν είναι δυνατόν οι διαιτητές να αντιμετωπίζουν τις ομάδες με διαφορετικά κριτήρια. Οι κανονισμοί πρέπει να είναι ίδιοι για όλους.

Στην Τρίπολη δεν αποβλήθηκε κανείς για το «ντου» του Λουτσέσκου, του Κωνσταντινίδη, του Σαραϊδάρη και των υπολοίπων εύσωμων που κάθονταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ για το «ντου» στον βοηθό, Κωνσταντόπουλο (Κορίνθου) στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Αστέρα. Παρά το τρελό «μπούλινγκ» στον βοηθό, ο διαιτητής Σκουλάς (Θεσσαλίας), όχι μόνο έμεινε θεατής αλλά επιβραβεύτηκε και με σερί ορισμό!

Αντίθετα στα Γιάννινα ο τέταρτος Κουτσιαύτης (Αρτας) απέβαλε τον Μοντέστο, επειδή στο 77' διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος δεν έδωσε το φάουλ του Σιόντη στον Φορτούνη, πολύ κοντά στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής που ήταν και κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΣ. Περιττό αναφέρουμε ότι το ριπλέι εκθέτει τον Θεσσαλονικιό ρέφερι.

Διαβάστε επίσης

Άλλα κριτήρια και… συμπεριφορές!

Άλλα κριτήρια και… συμπεριφορές!

Στην Τούμπα ο Σιδηρόπουλος απέβαλλε πολύ εύκολα τον Μακρύλλο του Πανιώνιου στο 41', ενώ στα Γιάννινα ο Παπαδόπουλος δεν έβγαζε κάρτα ούτε με… αίμα!