Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν ανώτεροι, πιο αποτελεσματικοί και πήραμε μία δίκαιη νίκη»

«Ήμασταν ανώτεροι, πιο αποτελεσματικοί και πήραμε μία δίκαιη νίκη»
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 21:36

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννινα, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του άξιζε απόλυτα το τρίποντο.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» επισήμανε επίσης ότι οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί, έκαναν αυτό που έπρεπε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε:

«Καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, ουσιαστικά στην πρώτη μας προσπάθεια. Επίσης, τα Γιάννενα κατάφεραν να βάλουν πολύ γρήγορα το γκολ τους και κατάφεραν να μας ισοφαρίσουν. Ήταν ένα παιχνίδι που τα Γιάννενα μας υποχρέωσαν να δουλέψουμε πολύ. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να προσαρμοστούν στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ήταν πολύ κακός και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να κάν0υν πολλά πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στη συνέχεια τα Γιάννενα υποχώρησαν και δεν τους επιτρέψαμε καθόλου να μας απειλήσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο που οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά και απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας υποχρέωσε να δουλέψουμε πολύ όπως ξανά είπα, ήμασταν ανώτεροι, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη».

Διαβάστε επίσης

Αρχηγός με τα όλα του! (vid)

Αρχηγός με τα όλα του! (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ ταυτόχρονα έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι, κάνοντας το Fair Play της χρονιάς!

Άλλα κριτήρια και… συμπεριφορές!

Άλλα κριτήρια και… συμπεριφορές!

Στην Τούμπα ο Σιδηρόπουλος απέβαλλε πολύ εύκολα τον Μακρύλλο του Πανιώνιου στο 41', ενώ στα Γιάννινα ο Παπαδόπουλος δεν έβγαζε κάρτα ούτε με… αίμα!