Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα εξτρέμ έδωσαν τη νίκη

Τα εξτρέμ έδωσαν τη νίκη
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 09:49
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για την προσφορά των εξτρέμ του Ολυμπιακού. Στα Γιάννινα, όμως, οι ακραίοι του Θρύλου έκαναν τη διαφορά. Και όχι μόνο! Διότι το νικητήριο γκολ των «ερυθρολεύκων» ήταν προϊόν συνεργασίας τους.

Με την εκπληκτική ενέργεια του Ντανιέλ Ποντένσε από τα δεξιά, τη σέντρα την κατάλληλη στιγμή, η οποία ήταν... συστημένη για το κεφάλι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Εκείνος έκανε την κίνηση, βρέθηκε αμαρκάριστος στη σωστή θέση και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστία του Βελλίδη.

Δεν ήταν, όμως, μόνο το γκολ! Ο μεν Λάζαρος έδειξε πώς έχει επιστρέψει δυνατά μετά τον τραυματισμό του, στα τέλη του 2018. Αποδεικνύοντας και πάλι πώς είναι ένας ακραίος που μπορεί να προσφέρει και στο σκοράρισμα. Αυτό το έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Να παίρνει, δηλαδή, γκολ από τα εξτρέμ του.

Ο δε Ποντένσε έδειξε για άλλη μια φορά πώς είναι χαρισματικός ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, που ξέρει πολλά καντάρια μπάλα. Ικανός να φτιάξει φάση από το πουθενά. Η συνεργασία των δύο, αλλά γενικότερων όσων θα αγωνίζονται κάθε φορά στα άκρα είναι κάτι που επιζητεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης