Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτε τη σφυρίχτρα από τον Σκουλά

Πάρτε τη σφυρίχτρα από τον Σκουλά
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 21:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος 2-1, ο διεθνής διαιτητής Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) έδωσε ένα πέναλτι που πιο... κωμωδία δεν υπάρχει. Παράλληλα, αποτελεί και επιβεβαίωση της ανικανότητάς του. Με το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, στο οποίο ευστόχησε ο Κάστρο, αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα στα Πηγάδια, καθώς η ομάδα της Θράκης (σ.σ. ας μην ξεχνάμε και τον Λάμπρου (Εύβοιας) στο Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0) τα δίνει όλα για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι το καλοκαίρι θα την αναλάβει ο νέος επενδυτής που είναι γνωστό με ποιον έχει σχέσεις.

Στο 58' του αγώνα Ξάνθη-Ατρόμητος ο Κάστρο έκανε βουτιά για βραβείο Οσκαρ, καθώς ο Καρασαλίδης δεν τον μάρκαρε, παρόλα αυτά ο Σκουλάς έδωσε πέναλτι. Ευθύνη για τη φάση έχει και ο βοηθός Νικολακάκης (Ηρακλείου), που επίσης είναι νέος διεθνής. Το χειρότερο είναι πως όταν ο Κάστρο πήρε τη μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι έδειχνε να γελάει!!!

Ο Σκουλάς έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο ακατάλληλος είναι. Την περασμένη Κυριακή δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για το «ντου» κατά του βοηθού Κωνσταντόπουλου (Κορινθίας) από τους Λουτσέσκου, Σαραϊδάρη, Κωνσταντινίδη και των λοιπών εύσωμων ατόμων που καθόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, «πέσιμο» που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα.

Κι όμως, ο Περέιρα του έδωσε σερί ορισμό στο σημερινό (20/01) παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος 2-1, όπου και πάλι τα έκανε μαντάρα! Τέτοιες αποφάσεις, σαν τη χθεσινή από τον Σκουλά, προσβάλουν την ελληνική διαιτησία...

Πριν μερικές μέρες ο Σκουλάς δήλωσε ότι οι διαιτητές στοχοποιούνται. Για το ματς στα Πηγάδια, το οποίο δεν ήταν μεγάλου ενδιαφέροντος, αυτό έφταιγε για το χειρότερο πέναλτι της σεζόν που έδωσε; . Η ποδοσφαιρική κοινότητα περιμένει τη θέση του με αγωνία.

Διαβάστε επίσης

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις συνθήκες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την αντεπίθεσή του κόντρα σε όλους και σε όλα.