Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αλλοιώνουν το βαθμολογικό πίνακα...

Αλλοιώνουν το βαθμολογικό πίνακα...
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 22:15

Το… έλα να δεις έγινε και σε αυτή την αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Η… εξυγίανση συνέχισε τη δουλειά της για ακόμη ένα σαββατοκύριακο, δείχνοντας σε όλους τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πλέον, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, κάτι το οποίο έγινε φανερό και τη σημερινή (20/01) ημέρα. «Ντροπιάστηκαν» ξανά τόσο στα «Πηγάδια» όσο και στο ΟΑΚΑ, κάνοντας ξεκάθαρο για ακόμη μία φορά ότι γίνεται… αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Την ώρα που η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας φυσικά και τη βοήθεια του διαιτητή Φωτιά, ο οποίος ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του Μάνταλου, βρήκαν τον τρόπο να τη βοηθήσουν να «ανέβει» στην 3η θέση στη βαθμολογία.

Πώς το έκαναν αυτό; Με πέναλτι για γέλια και για κλάματα υπέρ της Ξάνθης, το οποίο στέρησε την ευκαιρία από τον Ατρόμητο να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς στα «Πηγάδια».

Πλέον, μετά τα νέα έργα της… εξυγίανσης πέρασε στην 3η θέση με 30 βαθμούς, δηλαδή μόλις έναν πάνω από την ομάδα του Περιστερίου.

Γελάει όλος ο κόσμος, ξανά...

Διαβάστε επίσης

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις συνθήκες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την αντεπίθεσή του κόντρα σε όλους και σε όλα.