Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώνεται του Ντίας, στην τελική ευθεία και του «άσου»

Ολοκληρώνεται του Ντίας, στην τελική ευθεία και του «άσου»
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 01:13

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα στο gavros.gr ο Ολυμπιακός θα κάνει δικό του μέσα στις επόμενες ώρες τον Ζιλ Ντίας, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, ώστε να δοθεί μία ακόμη πολύ ποιοτική λύση στον Πέδρο Μαρτίνς στα άκρα, με έναν παίκτη που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες εντείνουν τις προσπάθειές τους το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση και ενός τερματοφύλακα.

Μέχρι στιγμής για τη θέση του «άσου» έχουν ακουστεί τα ονόματα των Λοντίγκιν, Γιακούποβιτς, και Ντοναρούμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια... έκπληξη, για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σα στη θέση τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις και για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να καταλήξουν στον ιδανικό που θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» γάντια.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, με τους «ερυθρόλευκους» να τελειώνουν άμεσα τον Ζιλ Ντίας, ενώ να προχωρούν και για την απόκτηση του «άσου».

Διαβάστε επίσης

Πίστη για το μεγάλο στόχο!

Πίστη για το μεγάλο στόχο!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παρά τα όσα… συμβαίνουν, δείχνουν ότι πιστεύουν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Κρύβει... παγίδες το ματς στην Τρίπολη!

Κρύβει... παγίδες το ματς στην Τρίπολη!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή διότι ο Αστέρας είναι η 2η ομάδα σε τελικές προσπάθειες, πάσες και γεμίσματα στο πρωτάθλημα, πίσω από τους «ερυθρόλευκους».