Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επαφή με Γιαννιώτη

Επαφή με Γιαννιώτη
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 09:21

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά το θέμα του 26χρονου γκολκίπερ δεν έχει κλείσει, οριστικά, για τους «ερυθρόλευκους» όσο είναι ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», υπήρξε συνάντηση των ερυθρολεύκων» με τον Έλληνα γκολκίπερ.

Κάτι που έγινε τα τελευταία 24ωρα, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο ήταν το αντικείμενο της συζήτησης και εάν οι δύο πλευρές κατέληξαν κάπου. Η ουσία είναι πώς με όσα έχουν φανεί μέχρι τώρα, υπήρχε χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αλλά από την άλλη, το κεφάλαιο Γιαννιώτης απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» υπό την έννοια ότι η διαφορά ανάμεσα στον παίκτη και τον Θρύλο δεν ήταν ποτέ οικονομικής φύσεως. Κι αυτό έχει τη σημασία του...

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση και μόνο πρόκριση!

Πρόκριση και μόνο πρόκριση!

Την Τετάρτη (23/01, 19:30) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ξάνθη, στη ρεβάνς του 0-0 από τα Πηγάδια, έχοντας μόνο έναν στόχο.

«Ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο!

«Ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο!

Οι ομάδες του Ολυμπιακού νίκησαν σε όλα τα ματς που είχαν το προηγούμενο διήμερο. Με την πρώτη κούπα να έρχεται στον Πειραιά για το 2019.

Ακόμη μία εβδομάδα… εξυγίανσης!

Ακόμη μία εβδομάδα… εξυγίανσης!

Έγιναν φανερά για ακόμη μία αγωνιστική τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να αδικείται κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ευνοήθηκαν και πάλι από τη διαιτησία.