Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο!

«Ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο!
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 10:10

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο που ήταν 100% ερυθρόλευκο! Όσες ομάδες του Ολυμπιακού είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις -αναφερόμαστε στα ομαδικά αθλήματα- το διήμερο που πέρασαν έκαναν ό,τι έπρεπε. Δηλαδή πέτυχαν μόνο νίκες. Μια ακόμα φορά που συμβαίνει αυτό.

Το απόλυτο έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» και οι «ερυθρόλευκοι» αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πώς ο Θρύλος είναι παντού κυρίαρχος. Με την πρώτη κούπα για το 2019 να είναι γεγονός, καθώς αυτή ήρθε από το πόλο Ανδρών, στο Φάιναλ 4 που έγινε στο Καρπενήσι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την αρχή, νικώντας 6-4 τον ΝΟΒ το μεσημέρι του Σαββάτου, ανοίγοντας τον «ερυθρόλευκο» λογαριασμό του Σαββατοκύριακο. Για να ακολουθήσουν μετά οι Γυναίκες του πόλο που «βούλιαξαν» για μια ακόμα φορά τον ΝΟΒ με 8-5 και έκαναν το «δύο στα δύο» στην δεύτερη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Η ομάδα ποδοσφαίρου πέρασε από τα Γιάννινα, νικώντας τον ΠΑΣ με 2-1, σπάζοντας παράλληλα το «μπλόκο» που είχε στηθεί. Το Σάββατο έκλεισε με τα κορίτσια του βόλεϊ να νικούν τον Άρη, με 3-2 σετ, μέσα στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας το εξαιρετικό τους σερί.

Την Κυριακή τα κορίτσια του μπάσκετ Γυναικών πήρε το μεσημέρι τη... σκυτάλη, νικώντας στα Πατήσια τον Σπόρτινγκ με 81-56. Εν συνεχεία ήταν η ομάδα χάντμπολ που δεν είχε πρόβλημα να περάσει από το ΔΑΪΣ, με «διπλό» κόντρα στον Δούκα με 25-20. Και το διήμερο έκλεισε με την ομάδα μπάσκετ που χρειάστηκε μεν παράταση κόντρα στον Χολαργό, αλλά πήρε τη νίκη τελικά με 73-68.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση και μόνο πρόκριση!

Πρόκριση και μόνο πρόκριση!

Την Τετάρτη (23/01, 19:30) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ξάνθη, στη ρεβάνς του 0-0 από τα Πηγάδια, έχοντας μόνο έναν στόχο.