Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταθλητής της Ελπίδας και το 2019 ο Ολυμπιακός! (vids)

Πρωταθλητής της Ελπίδας και το 2019 ο Ολυμπιακός! (vids)
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 14:31
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Όπως κάνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκαν το ίδρυμα «Ελπίδα» με σκοπό να δείξουν και πάλι την αδιάκοπη στήριξή τους στον σύλλογο.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις της «Ελπίδας», όπου έτυχε θερμής υποδοχής από την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τα στελέχη του ιδρύματος.

Μάλιστα, εκτός από τα αναμνηστικά δώρα που προσέφεραν στα παιδιά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε για μια ακόμα χρονιά δωρεά στον Σύλλογο «Ελπίδα».

Μαζί με την ομάδα ήταν ακόμα ο επίτιμος πρόεδρος κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο β’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, η Διευθύντρια Εμπορικού τμήματος κ. Πέννυ Λάγκα, ο Διευθυβντής Επικοινωνίας και Head of Club Operations κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής ΕΚΕ κ. Δομένικος Μασούλας, η κα. Ειρήνη Νταϊφά, ενώ την ομάδα συνόδευε, φυσικά, ο κ. Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έτυχαν θερμής υποδοχής από τα παιδιά!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν περισσότερα παιδιά προκειμένου να δουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο όπως κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια αδιάκοπα.

Διαβάστε επίσης

Φτάνει η ώρα του Σολδάνο

Φτάνει η ώρα του Σολδάνο

Δεν αποκλείεται ο Αργεντινός επιθετικός να βρίσκεται στην αποστολή του ματς κόντρα στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας.