Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να υπάρξει κατηγορία "ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΤΗΣ"! Για τους πραγματικούς νικητές της ζωής» (vid)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να υπάρξει κατηγορία
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 14:47
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Για μια ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Σύλλογο Ελπίδα δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο. Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα απέδειξε για μια ακόμα φορά πώς είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, συνεχίζοντας τόσο εκείνη όσο και ο ηγέτης της, την αδιάκοπη και διαρκή προσφορά στην κοινωνία.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του πρότεινε στην κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία από την Ελπίδα, όπως αυτή των καλλιτεχνών και των πρωταθλητών, οι Νικητές της Ελπίδας, για τα παιδιά και της οικογένειές τους, τους πραγματικούς νικητές της ζωής!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε: «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, μαζί με όλη την ομάδα, για ένατη συνεχή χρονιά. Για εμάς, όπως η κα. Βαρδινογιάννη είπε, έχει γίνει μέρος της παράδοσής μας και της οικογένειάς μας να είμαστε εδώ, με τα παιδιά.

Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι να βλέπουμε πως κάθε χρόνο υπάρχει μία συνεχής πρόοδος εδώ και πως πολλά παιδιά έχουν σωθεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν μπει και στην κοινωνία χωρίς κανένα πρόβλημα. Και φυσικά όλα αυτά έχουν συμβεί με το πάθος και τη διαρκή όρεξη της κας Βαρδινογιάννη, η οποία θέλει να βελτιώνει την όλη οργάνωση χρόνο με τον χρόνο.

Επιπλέον, επειδή είδαμε τις κατηγορίες των «Καλλιτεχνών της ΕΛΠΙΔΑΣ», των «Πρωταθλητών της ΕΛΠΙΔΑΣ», αυτό που έχουμε να πούμε, ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είναι πως από την αρχή αυτό που έχουμε προσπαθήσει να πετύχουμε, με αυτή την παράδοση είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ένας νικητής!

Αυτό το κάνουμε επίσης μαζί με τον Δήμο Πειραιά, με τον «Πειραιά Νικητή» και προτείνουμε να έχουμε μία κατηγορία στην ΕΛΠΙΔΑ, την «ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΤΗΣ», καθώς όλα αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους είναι νικητές στην ζωή!

Ευχαριστώ πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω ξανά για όσα κάνετε για την ελληνική κοινωνία και για όλους εμάς. Όλα τα καλύτερα εύχομαι, υγεία και ευτυχία για το 2019!»

Διαβάστε επίσης