Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι υποστηρικτής της ζωής»

«Ο Ολυμπιακός είναι υποστηρικτής της ζωής»
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 17:05
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εντυπωσιασμένος με όσα είδε κατά την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Σύλλογο Ελπίδα εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανάλυσε τα πολλαπλά οφέλη του κοινωνικού έργου της Ελπίδας, αλλά και της προσφορά του Θρύλου στην κοινωνία.

Στις δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε: «Αυτή είναι μία μεγάλη απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος. Είναι ένας υποστηρικτής της ζωής που υποστηρίζει τους ανθρώπους, υποστηρίζει όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Βρίσκεται εδώ σήμερα για να δώσει δύναμη, να δώσει ελπίδα, για να δώσει φωνή σ’ αυτούς που το χρειάζονται.

Είμαι εντυπωσιασμένος από το έργο της ογκολογικής μονάδας. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος για όλα όσα γίνονται εδώ. Από τις εγκαταστάσεις και απ’ ότι έχω δει. Από το πόσο πολύ χρήσιμο είναι όλο αυτό για να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Απ’ ότι έχω μάθει τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ θετικά και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που υπάρχουν τέτοιες μονάδες που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων που το χρειάζονται».

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να επισημαίνει ακόμα: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα εδώ, είναι πάντα στο πλευρό τέτοιων μονάδων και τέτοιων οργανισμών που το χρειάζονται και βρισκόμαστε εδώ για να επισκεφθούμε τους πραγματικούς ήρωες της ζωής. Όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είμαστε πάντα δίπλα τους. Ο Ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός που υποστηρίζει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και τέτοιους είδους καταστάσεις, όπου χρειάζεται.

Είμαστε παρόντες, είμαστε εδώ για να δώσουμε δύναμη και χαρά σ’ αυτούς εδώ τους ήρωες, για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και τις καταστάσεις τις οποίες βρίσκονται. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι, που σαν Ολυμπιακός βρισκόμαστε εδώ γι’ αυτό τον λόγο».

Διαβάστε επίσης