Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται ο κατήφορος του ΠΑΟ

Συνεχίζεται ο κατήφορος του ΠΑΟ
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 21:32

Πόσα να αντέξουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Δεν τους έφτανε το νέο «κάρφωμα» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, είδαν και την Λαμία στο ποδόσφαιρο να τους κερδίζει ξανά μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο κατήφορος του ΠΑΟ σε όλα τα αθλήματα συνεχίζεται, με μία ομάδα μικρομεσαία, όπως αυτή της Λαμίας να «ξεγυμνώνει» όλες τις αδυναμίες των «πράσινων» δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες.

Τη νίκη για την Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος σκόραρε στο 52’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στην αναμέτρηση.

Η τρομερή ομάδα… του Γιώργου Δώνη, όπως την παρουσίαζαν, τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με τον κατήφορο πάντως από ότι φαίνεται να συνεχίζεται...

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει ελπίδα! (vid)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει ελπίδα! (vid)

Δείτε σε βίντεο την επίσκεψη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», ενισχύοντας για ακόμη μία χρονιά την προσπάθεια της κας. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, για τα παιδιά!

Μόνο με αυτογκόλ νικιέται ο Σα!

Μόνο με αυτογκόλ νικιέται ο Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει δεχτεί 2 γκολ στα τελευταία 5 ματς της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και τα 2 από τον… Βούκοβιτς.