Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι πραγματικοί ήρωες της ζωής» (pics)

«Οι πραγματικοί ήρωες της ζωής» (pics)
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 23:51

Ο Ολυμπιακός για ένατη συνεχόμενη χρονιά έδωσε… ελπίδα στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά. Τους μαχητές της ζωής, όπως τους χαρακτήρισε και ο ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο Σύλλογο «Ελπίδα». Με τον Θρύλο να δείχνει για άλλη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς και τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όπως ο Αθλητικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, επισκέφτηκαν τους θαλάμους του Συλλόγου και προσέφεραν, απλόχερα, στιγμές χαράς στα παιδιά που ήταν εκεί.

Με τον Παπέ Αμπού Σισέ να στέλνει το μήνυμα του μέσω των social media. Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος στόπερ ανάρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε: «Μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές σήμερα, καθώς η ομάδα μας επισκέφθηκε τον Σύλλογο Ελπίδα. Ο Θεός να ευλογεί τα παιδία και τις οικογένειες τους, είστε οι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

Διαβάστε επίσης

Δε βλέπουν την ώρα...

Δε βλέπουν την ώρα...

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη (23/01) θα επιστρέψουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από 38 μέρες, για τη ρεβάνς με την Ξάνθη στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.