Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έργο του Μαρτίνς και η «ερυθρόλευκη» πρόοδος!

Το έργο του Μαρτίνς και η «ερυθρόλευκη» πρόοδος!
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 - 13:32
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να σταθεί κανείς, εκτός από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι πώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει πολύ με τους παίκτες του φέτος. Και όχι μόνο! Έχει καταφέρει να πάρει από τους περισσότερους, τον καλύτερό τους εαυτό. Όσο περνάει ο καιρός, βλέπει πολλούς ποδοσφαιριστές να έχουν διαρκώς ανοδική πορεία σε ό,τι αφορά την απόδοσή τους.

Σίγουρα μετράει η δουλειά που έχει κάνει και κάνει καθημερινά ο καθένας παίκτης. Αλλά η συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς είναι άκρως πετυχημένη κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ηγέτης του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα ανεβασμένος σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Το ίδιο και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αλλά και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ή μήπως δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο με τον Παπέ Αμπού Σισέ, τον Γιάγκος Βούκοβιτς, τον Μαντί Καμαρά;

Αναφέραμε λίγα παραδείγματα για να δείξουμε πώς η δουλειά που κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του, δεν είναι μόνο στην εικόνα της ομάδας. Δεν είναι μονάχα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, η ωραία μπάλα, οι αυτοματισμοί, το θέαμα που προσφέρει. Είναι και η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών κι αυτό πιστώνεται, εν μέρει, και στον 48χρονο τεχνικό που περνάει πολλές ώρες στο Ρέντη, μιλά με τους παίκτες του, τους εμπιστεύεται απόλυτα και θέλει να γίνονται διαρκώς καλύτεροι.

Διαβάστε επίσης

Όλοι ετοιμοπόλεμοι...

Όλοι ετοιμοπόλεμοι...

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τους παίκτες του σε κατάσταση φουλ ετοιμότητας, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και όλοι απαραίτητοι.