Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσηλωμένοι στην πρόκριση!

Προσηλωμένοι στην πρόκριση!
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 - 16:07

Μια φράση κλισέ που ακούμε από παίκτες και προπονητές είναι η εξής: «Κάθε ματς ξεχωριστά». Στην περίπτωση του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα, όμως, αυτό είναι μονόδρομος. Τι σημαίνει αυτό;

Πώς τώρα και μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα, η σκέψη των παικτών του Ολυμπιακού περιλαμβάνει μόνο μια λέξη: Πρόκριση! Υπάρχει μόνο ένα ματς που σκέφτονται. Αυτό με την Ξάνθη.

Το επόμενο με τον Αστέρα, την Κυριακή (27/01) στην Τρίπολη, του έχουν βάλει στην άκρη του μυαλού τους. Διότι έχουν χρόνο από την Πέμπτη να ασχοληθούν με αυτό. Τώρα υπάρχει μόνο η αυριανή ρεβάνς, του 0-0 στα Πηγάδια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σταματήσει να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του πώς δεν πρέπει να έχουν αλλού το μυαλό τους, πώς δεν πρέπει να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο! Μόνο τον επαναληπτικό της Τετάρτης. Γιατί αυτό που μετρά και έχει σημασία τώρα είναι μόνο η πρόκριση!

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορούν και κάνουν «φτερά»!

Κυκλοφορούν και κάνουν «φτερά»!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού από την Τετάρτη (23/01) τα εισιτήρια για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League.