Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε Θρύλο…

Εκεί βλέπουμε Θρύλο…
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 - 10:42

Γεμάτη από ματς του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα είναι η Τετάρτη. Πέντε ομάδες του Ολυμπιακού έχουν αγώνες. Ποδόσφαιρο, πόλο Ανδρών, βόλεϊ Ανδρών, χάντμπολ και μπάσκετ Γυναικών έχει το «μενού». Τρία ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά και τα άλλα δύο διαδικτυακά.

Στις 17:00 ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ3. Ακολουθεί στις 18:00 ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ Ανδρών από τη Σύρο ανάμεσα στον Φοίνικα και τον Ολυμπιακό, σε μετάδοση της ΕΡΤ2. Και βέβαια, στις 19:30, η ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Ξάνθη σε μετάδοση από τα κανάλια της COSMOTE και πιο συγκεκριμένα από το COSMOTESPORT1HD.

Στις 18:00 υπάρχει το ματς με την Ντιναμό Κουρσκ, στη Ρωσία, για την Ευρωλίγκα Γυναικών. Η αναμέτρηση αυτή που δίνουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι της FIBA στο youtube.

Τέλος στις 21:30 υπάρχει το ματς του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, στο Ντουμπρόβνικ, με αντίπαλο τη Γιούγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο. Ματς που θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι της LEN.

Διαβάστε επίσης

Θέλει προσοχή η Ξάνθη

Θέλει προσοχή η Ξάνθη

Τα δύο ματς του Ολυμπιακού με την ομάδα της Θράκης έληξαν ισόπαλα. Απόψε, όμως, είναι το πρώτο τους ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».