Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δίκαιη η νίκη μας, “μαχητής” o Σολδάνο»

«Δίκαιη η νίκη μας, “μαχητής” o Σολδάνο»
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 - 21:41

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αρχικά τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία δίκαιη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ανέφερε ότι ο Σολδάνο είναι «μαχητής» και όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από τον Αργεντινό επιθετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς:

«Συλλογικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι εκτός από τα 10 τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και το διάστημα μετά τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη. Παίρνω την ευθύνη γιατί έκανα νωρίς τις αλλαγές. Όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν δίκαιη η νίκη μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας».

Για τον Φράνκο Σολδάνο:

«Δεν είναι αντιπροσωπευτική η μέρα για να κρίνουμε τον Σολδάνο. Είμαστε φυσικά ικανοποιημένοι από αυτόν, όμως δεν βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο των συμπαικτών του και φαίνεται αυτό. Είναι μαχητής και ξέρει να προσφέρει στην ομάδα του και αυτό περιμένουμε από εκείνον».

Διαβάστε επίσης

Άνετος και ωραίος στους «8»

Άνετος και ωραίος στους «8»

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην πρόκριση στα προημιτελικά, νικώντας 3-1.

Πρόβλημα με Μπουχαλάκη

Πρόβλημα με Μπουχαλάκη

Ο Κρητικός μέσος του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του, αφού είχε κλείσει τις αλλαγές της.