Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη κλάση…

Άλλη κλάση…
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 01:54

Μπορεί ο Ντανιέλ Ποντένσε να έκλεψε την παράσταση στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ Β' για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ωστόσο μεταξύ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού ήταν και οι Μπίμπαρς Νάτχο και Γκιλιέρμε.

Τόσο ο Ισραηλινός όσο και ο Βραζιλιάνος μέσος πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και ανασταλτικά και δημιουργικά-επιθετικά. Μεγάλοι μπαλαδόροι! Το έδειξαν ξανά. Οι επαφές τους με την μπάλα, οι κάθετες πάσες τους ήταν το… κάτι άλλο. «Μαγεία», πραγματικά. Με την ποιότητα τους να ξεχειλίζει στο χορτάρι του Ναού, ξεσηκώνοντας για τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Η ασίστ του Νάτχο στον Ποντένσε, για το 1-0, ήταν… όλα τα λεφτά. Όπως και η φοβερή του πάσα στον Γιώργο Μασούρα στο 14'. Και γενικότερα, η καλή του συνεργασία με τους «μπροστά» του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και όχι μόνο. Κάτι που ισχύει και για τον Γκιλιέρμε.

Και μιας και αναφερόμαστε στις δημιουργικές τους αρετές, ποιος μπορεί να ξεχάσει την φανταστική σκαφτή πάσα του Γκιλιέρμε στον Φορτούνη στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, το περασμένο Σάββατο (19/01) για την Σούπερ Λίγκ!

Αμφότεροι έχουν ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Κάτι που ισχύει και για τους Μαντί Καμαρά και Ανδρέα Μπουχαλάκη. Άλλη κλάση τα φετινά χαφ των Πειραιωτών…

Διαβάστε επίσης

Χαρούμενος ο Χασάν (pic)

Χαρούμενος ο Χασάν (pic)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε ως βασικός μετά από τον τραυματισμό του.

«Σούπερμαν» Ποντένσε!

«Σούπερμαν» Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ… επιβεβαίωσε και κόντρα στον ΠΑΟΚ Β', γιατί «κέρδισε» αυτό τον χαρακτηρισμό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!