Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έκρυψαν» την μπάλα για 14'' (vid)

«Έκρυψαν» την μπάλα για 14'' (vid)
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 10:27
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια φάση που αποτελεί επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο Ρέντη και των αυτοματισμών που βγάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αυτή του 2-0 με την Ξάνθη.

Εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αυτό που στην ποδοσφαιρική αργκό λέμε ως εξής... «Έκρυψαν» την μπάλα. Μέσα σε 14'' άλλαξαν επτά πάσες και έφτασαν στο γκολ. Η φάση ξεκινάει από το 51:08 στο ματς και ολοκληρώνεται στο 51:22 της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης.

Προσέξτε τι συνέβη μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Ο Τοροσίδης έδωσε την μπάλα στον Φορτούνη, ο Φορτούνης στον Χασάν, ο Χασάν στον Ποντένσε, ο Ποντένσε στον Τοροσίδη, ο Τοροσίδης στον Χασάν, ο Χασάν στον Φορτούνη, ο Φορτούνης στον Χασάν και ο «Φαραώ»...

Σημάδεψε σωστά «εκτελώντας» τον Ζίβκοβιτς. Τελείωσε ιδανικά αυτή την ομαδική προσπάθεια, πετυχαίνοντας το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους». Μια φάση που οι αντίπαλοι «χάζεψαν» από την ταχύτητα με την οποία άλλαξαν την μπάλα οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκαν για να έρθει το γκολ!

Δείτε στο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης τη φάση από το 1:53 ως και το 2:07...

Διαβάστε επίσης