Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζιλ Ντίας εν δράσει! (vids)

Ο Ζιλ Ντίας εν δράσει! (vids)
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 22:08

Στην απόκτηση του Ζιλ Ντίας προχώρησε ο Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας την Πέμπτη (24/01) την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ.

Ο 22χρονος έχει δείξει στην μέχρι στιγμής πορεία του ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ζιλ Ντίας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει και στα δύο «φτερά», κάτι το οποίο αποτελεί αδιαμφισβήτητα μεγάλο πλεονέκτημα, δίνοντας πολλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος έχει ευχέρεια στο ένας εναντίον ενός, είναι πολύ γρήγορος, ενώ έχει δείξει ότι μπορεί με την ίδια ευκολία να σκοράρει και να δώσει ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, προσθέτει ακόμη έναν ποιοτικό παίκτη για τις θέσεις των εξτρέμ του, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα ενόψει της συνέχειας με τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Φυσικά, και ο Ζιλ Ντίας, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κριθούν στο γήπεδο, ωστόσο, αδιαμφισβήτητα ο Ντίας έχει όλα όσα θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του Θρύλου.

Δείτε σε βίντεο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης

«Κοντά στην Έμπολι ο Νικολάου»

«Κοντά στην Έμπολι ο Νικολάου»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα βρίσκεται μία… ανάσα από το να μετακομίσει στην γειτονική χώρα με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.