Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ζιλ έχει ταλέντο»

«Ο Ζιλ έχει ταλέντο»
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - 10:18

Ο Ζιλ Ντίας αποχώρησε από την Νότιγχαμ Φόρεστ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Με τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας, του Μάρτιν Ο’ Νιλ, να αναφέρεται στον 22χρονο Πορτογάλο εξτρέμ.

Ο Βόρειο-Ιρλανδός τεχνικός εξήγησε για τον Ντίας πώς «πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλο ταλέντο. Έχει προσόντα να παίξει σπουδαία, αλλά θεωρούμε ότι το στιλ του δεν ταίριαζε με αυτό που βλέπουμε στα γήπεδα της Τσάμπιονσιπ. Στην προπόνηση, πάντως, έχει δείξει πολλές από τις ικανότητές του και την ποιότητά του».

Κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολλές φορές. Ένας παίκτης είναι εξαιρετικός, αλλά σε ορισμένα πρωταθλήματα να μην ταιριάζει, να μην μπορεί να αναδείξει τις ικανότητές του στο 100%. Ας θυμηθούμε πώς εκτός από την Πορτογαλία, ο Ζιλ Ντίας είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ιταλία με τη Φιορεντίνα! Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι το Καμπιονάτο!

Διαβάστε επίσης

«Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό»

«Σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό»

Ο Αχμέντ Χασάν ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του την επιθυμία του να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».