Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αβραάμ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του

Ο Αβραάμ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - 15:42

Στον Ολυμπιακό γυρίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και μάλιστα άμεσα. Ο 34χρονος αμυντικός που αγωνίζονταν στην Αυστραλία και την Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, επιθυμούσε να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Κι αυτό θα γίνει.

Ο Έλληνας στόπερ είναι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να επιστρέψει και πάλι στον Θρύλο, φορώντας εκ νέου την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δεν είναι, όμως, μια κίνηση που γίνεται μόνο για το παρόν. Δηλαδή όχι μόνο για τώρα που γυρίζει για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής. Είναι και για το μέλλον. Διότι μετά το φινάλε της καριέρας του εντός των αγωνιστικών χώρων αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει στην μεγαλύτερη ελληνική ομάδα από άλλο πόστο.

Κάτι που ήθελε και ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού! Όπως φάνηκε και με την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη, χρειάζεται να υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες που ξέρουν καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός, που έχουν τη δυνατότητα να βοηθούν και στα αποδυτήρια, ειδικά όταν μιλάμε για Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης