Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Ντίας κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Ντίας κέρδισε τις εντυπώσεις
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - 09:45

Την Παρασκευή το πρωί ο Ζιλ Ντίας έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Ήταν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και γυμνάστηκε για πρώτη φορά, φορώντας τα ερυθρόλευκα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πώς έδειξε σε καλή κατάσταση. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δικαιολόγησε όλα όσα ακούγονταν για τις ικανότητές του.

Εξαιρετικό αριστερό πόδι, «όπλο» του η ταχύτητα. Συνάμα πολύ καλός στις μεταβιβάσεις και με οξυδέρκεια στο παιχνίδι του. Ο 22χρονος παίκτης έδειξε «αέρινος» με το... καλημέρα στο Ρέντη. Επιβεβαιώνοντας όσα έχει τονίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Πώς έχει διαφορετική στοιχεία από αυτά που διαθέτουν οι άλλοι εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Το σημαντικότερο... Είναι έτοιμος, έχει αγωνιστικό ρυθμό διότι μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στην Αγγλία όπου και προπονήσεις έκανε και ματς έπαιζε με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής, αλλά το διάστημα αυτό δεν θα είναι μεγάλο καθώς οι άλλοι Πορτογάλοι στην ομάδα θα τον βοηθήσουν για να μπει το ταχύτερο δυνατό στο κλίμα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Δύο ακόμα μεταγραφές και….

Δύο ακόμα μεταγραφές και….

Τα διαδικαστικά μένουν για την επιστροφή του Αβραάμ, οι Ιταλοί έχουν «κλεισμένο» τον Ντοναρούμα, αλλά μέχρι να τελειώσει η χειμερινή περίοδος έχει ακόμα ημέρες…