Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - 23:47

Την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε την Παρασκευή (25/01) ο Ζιλ Ντίας, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι θα χρειαστεί πολύ χρόνο να εγκλιματιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Σε αυτό σίγουρα θα τον βοηθήσει το γεγονός ότι στο Ρέντη υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες του. Αρχικά, ο προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι Ζοσέ Σα, Ντανιέλ Ποντένσε και Ροντερίκ Μιράντα.

Οι Πορτογάλοι του Θρύλου έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις, με τον Ζιλ Ντίας να δείχνει ότι είναι πανέτοιμος να βγάλει και εκείνος τον καλύτερό του εαυτό, βοηθώντας την ομάδα του.

Εκτός από τους 4 Πορτογάλους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς, στο Ρέντη υπάρχουν ακόμη αρκετοί Ίβηρες, όπως οι βοηθοί του κόουτς του Θρύλου, ο προπονητής και διευθυντής της Ακαδημίας, Ρικάρντο Πέρες και οι βοηθοί του.

Επίσης, από το πορτογαλικό πρωτάθλημα προέρχεται ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έχει και εκείνος την ίδια φιλοσοφία, ενώ υπάρχουν ακόμη οι ισπανόφωνοι, Γκιλιέρμε Τόρες, Ματίας Ναουέλ, καθώς και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο των «ερυθρόλευκων», με την πορτογαλική φιλοσοφία, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, να ταιριάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με την ελληνική.

Διαβάστε επίσης

Η «εξυγίανση» έχει πολλά χέρια...

Η «εξυγίανση» έχει πολλά χέρια...

Οι «ομορφιές» στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζονται, με τον Μάνταλο στο δρόμο που χάραξε ο Βιεϊρίνια, να δείχνει για ακόμη μία φορά το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».