Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εξυγίανση» έχει πολλά χέρια...

Η «εξυγίανση» έχει πολλά χέρια...
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 00:20

Και εκεί που νομίζει κανείς ότι τα έχει δει όλα, έρχεται το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι του Μάνταλου να σου αποδείξει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα της «εξυγίανσης» όλα είναι δυνατά.

Λίγους μήνες πριν είχε προηγηθεί το χέρι του… βολεϊμπολίστα Βιεϊρίνια στο ματς με την Λαμία, όπου και τότε ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει την παράβαση, ευνοώντας τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάνταλος στο δρόμο που χάραξε ο Πορτογάλος παίκτης των Θεσσαλονικέων, έδειξε τις αρετές του με τα χέρια, με την «εξυγίανση» να αφήνει το ματς να εξελιχθεί, και να ευνοεί με αυτό τον τρόπο τους «κιτρινόμαυρους».

Φυσικά, δεν έχουν συμβεί μόνο αυτά τα λάθη τη φετινή σεζόν από τους διαιτητές υπέρ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Με τον Περέιρα να εκτίθεται για ακόμη μία φορά, καθώς είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του ότι φέτος θα μειωθούν τα διαιτητικά λάθη.

Διαιτητικά λάθη τα οποία βγάζουν… μάτι, όμως, συνεχίζονται να γίνονται και να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, είναι τέτοια η αγωνία της «εξυγίανσης» τη φετινή χρονιά, όπου δεν έχουν κρατήσει ούτε τα προσχήματα και αυτό φάνηκε και στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και το χέρι του Μάνταλου.

Τα δύο ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ χέρια των Βιεϊρίνια και Μάνταλου δείχνουν ξεκάθαρα το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η «εξυγίανση» έχει πολλά... χέρια και αποδεικνύει συνεχώς τους σκοπούς της, να ευνοηθεί δηλαδή ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και να αδικείται ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο πράττει με κάθε Μέσο ακόμη και αν χρειάζεται να αφήνει το ποδόσφαιρο να γίνεται βόλεϊ...

Διαβάστε επίσης