Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία γροθιά ο Θρύλος! (pics)

Μία γροθιά ο Θρύλος! (pics)
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 22:24

Ομάδα και κόσμος ένα, ξανά και στην Τρίπολη. Οι παίκτες του Θρύλου έγιναν ένα με τους ΓΑΥΡΟΥΣ, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί μία γροθιά το διπλό της ομάδας στην έδρα του Αστέρα.

Ο κόσμος του Θρύλου έμεινε για ακόμη μία αγωνιστική άκρως ικανοποιημένη τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση των παικτών της ομάδας του, αποθεώνοντάς τους μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν τους φιλάθλους των Πειραιωτών για την απίστευτη στήριξή τους, τραγουδώντας όλοι μαζί το είσαι στο μυαλό, όπως συνηθίζεται τη φετινή σεζόν σχεδόν σε όλα τα ματς της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και αποτελεί ένα από τα μυστικά του εξαιρετικού ποδόσφαιρο που αποδίδει ο σύλλογος, το κορυφαίο στην Ελλάδα.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανάρτησή της θέλησε και εκείνη με τη σειρά της να ευχαριστήσει τον κόσμο του Θρύλου ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες και γράφοντας: «Δεν είναι μόνο οι 11 παίκτες στο γήπεδο… Είστε και όλοι ΕΣΕΙΣ που βρίσκεστε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι!».

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε ΕΔΩ!»

«Είμαστε ΕΔΩ!»

Το μήνυμα του Λάζαρου μετά το «διπλό» στην Τρίπολη για τη συνέχεια…