Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ΕΔΩ!»

«Είμαστε ΕΔΩ!»
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 22:40

Εκ των βασικών πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας εξτρέμ έφτιαξε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο! Κι αυτό που τόνισε μετά το ματς στην Τρίπολη περικλείεται σε μια φράση: «Είμαστε ΕΔΩ!» ήταν τα λόγια του και σημαίνουν πολλά, πάρα πολλά για τη συνέχεια.

Με τον Χριστοδουλόπουλο να εξηγεί αρχικά: «Είναι πολύ δύσκολη έδρα, ο Αστέρας αδικείται στη βαθμολογία. Κάναμε το παιχνίδι μας, ο αντίπαλος ξέρει πως θα επιβληθούμε και δεν μας δίνει χώρους, το λέω ταπεινά αυτό. Το γρήγορο γκολ ήταν το κλειδί».

Με τον διεθνή εξτρέμ να συμπληρώνει «Το ευχαριστιόμαστε γιατί παίζουμε καλά, όταν πράγματα που δοκιμάζεις στην προπόνηση βγαίνουν στο γήπεδο, γεμίζεις ικανοποίηση. Δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογία, αλλά είμαστε εδώ! Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης!»

Όσον αφορά στη συνεργασία με τον Φορτούνη, σχολίασε: «Είναι πολύ ευχάριστο για μένα και τον Κώστα να βοηθάμε την ομάδα, πάνω απ' όλα είμαστε ομάδα. Οι πρωταγωνιστές αλλάζουν συνέχεια. Το γκολ ήταν έμπνευση της στιγμής!»

Διαβάστε επίσης

Μία γροθιά ο Θρύλος! (pics)

Μία γροθιά ο Θρύλος! (pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαζί με τον κόσμο πανηγύρισαν ενωμένοι το διπλό στην Τρίπολη.