Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίρνω αυτοπεποίθηση από τους συμπαίκτες μου»

«Παίρνω αυτοπεποίθηση από τους συμπαίκτες μου»
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 22:44

Στην ποιότητα του Ολυμπιακού και στο καλό ποδόσφαιρο που παίζει στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του. Μετά το μεγάλο «διπλό» (0-2) του Θρύλου επί του Αστέρα στην Τρίπολη, για την 18η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δουλεύουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και μας βγήκαν. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και συνεχίζουμε. Περνάμε καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε κάνει ένα σερί νικών και πρέπει να το συνεχίσουμε. Τώρα έρχονται και τα ντέρμπι. Τις τελευταίες μέρες δεν προπονήθηκα καλά, οι γιατροί έκαναν το καλύτερο για μένα και τώρα είμαι καλά. Ξέρουμε ότι είμαστε ποιοτική ομάδα, πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να παίζω και σέντερ φορ, να πατάω και περιοχή. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω. Έχω πίστη στον εαυτό μου.

Όλοι οι συμπαίκτες μου δουλεύουν καλά και μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω έτσι. Φέτος έχουμε πολύ καλή ομάδα που κι εγώ αν δεν πάω καλά θα πάει κάποιος άλλος και θα κερδίσουμε. Εκείνη τη στιγμή είδα τον Λάζαρο να κόβει προς τα μέσα. Έκανα μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και έτσι έγινε η φάση. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και ως ομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Κλειδί είναι το γρήγορο γκολ»

«Κλειδί είναι το γρήγορο γκολ»

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του Αστέρα, για τη 18η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

«Είμαστε ΕΔΩ!»

«Είμαστε ΕΔΩ!»

Το μήνυμα του Λάζαρου μετά το «διπλό» στην Τρίπολη για τη συνέχεια…