Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάρα πολύ καλός ο Ολυμπιακός»

«Πάρα πολύ καλός ο Ολυμπιακός»
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 22:43

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των Αρκάδων επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλή ομάδα τη φετινή σεζόν και όταν κατάφερε να κάνει το 2-0 τελείωσε την υπόθεση νίκη, αφού δεν θα μπορούσε να αντιδράσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά, μας πίεσε στο πρώτο τέταρτο. Ήταν η μόνη ομάδα που μας πίεσε τόσο πολύ. Το πρέσινγκ που είχε και η καλή του απόδοση έπαιξαν ρόλο. Κάναμε ένα λάθος πάνω εκεί που ισορροπούσαμε. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, είχαμε εμείς το δοκάρι και τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα. Τα παιδιά παίζουν εδώ και πολλά παιχνίδια τα ίδια και τα ίδια. Φάνηκε η κούραση και δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτό τον ρυθμό. Δεχθήκαμε ένα γκολ απαράδεκτο στο 0-2, στην κίνηση του Λάζαρου. Φάνηκε εκεί να τελειώνουν τα πράγματα. Δεν θέλαμε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς περάσαμε το δύσκολο πρόγραμμα και κοιτάζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ήταν τόσο κακός ο Αστέρας ή τόσο καλός ο Ολυμπιακός; Δεν μας έχει συνηθίσει έτσι ο Αστέρας…

Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός. Αν καταφέρναμε να προηγηθούμε στο δοκάρι, ίσως ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εμείς κάναμε ένα ματς με την Λάρισα με πολλούς ίδιους παίκτες, ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη ξεκούρασε πολλούς παίκτες. Ο φετινός

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε ΕΔΩ!»

«Είμαστε ΕΔΩ!»

Το μήνυμα του Λάζαρου μετά το «διπλό» στην Τρίπολη για τη συνέχεια…

Μία γροθιά ο Θρύλος! (pics)

Μία γροθιά ο Θρύλος! (pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαζί με τον κόσμο πανηγύρισαν ενωμένοι το διπλό στην Τρίπολη.