Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεργασία με «κλειστά… μάτια» Κώστας και Λάζαρος!

Συνεργασία με «κλειστά… μάτια» Κώστας και Λάζαρος!
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 23:37

Αρτίστες του ποδοσφαίρου, βιρτουόζοι της μπάλας! Δύο παίκτες που ξέρουν πολλή μπάλα. Στο ματς της Τρίπολης ήταν σε μεγάλη ημέρα αμφότεροι κι «έκρυψαν» την μπάλα. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Οι δύο τους συνεργάστηκαν ιδανικά ο ένας με τον άλλο. Με αποτέλεσμα τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο μετράει και η οξυδέρκεια. Στο πρώτο γκολ ο Φορτούνης καταλαβαίνει τι ήθελε να κάνει ο Χριστοδουλόπουλος. Κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο γκολ άλλαξαν ρόλους. Με τον Κώστα δημιουργό και τον Λάζαρο να τελειώνει τη φάση. Κάτι ανάλογο όμως… Έξυπνη η ψηλοκρεμαστή πάσα του πρώτου, άμεσα κίνηση του δεύτερου εκεί που δεν τον περίμενε κανείς… Αποτέλεσμα το 0-2!

Το θέμα είναι πώς αυτοί οι αυτοματισμοί κάνουν τη διαφορά. Ο ένας ήξερε τι ήθελε να κάνει ο άλλος. Πριν καν καταλάβουν όλοι οι άλλοι τι μέλλει γενέσθαι! Κι αυτό ήταν το σημείο αναφοράς του ματς. Στα γκολ που ήρθαν οι δύο τους συνεργάστηκαν με «κλειστά… μάτια» και αποτέλεσμα ήταν το «διπλό» του Θρύλου στην Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης

Θρυλική οικογένεια!

Θρυλική οικογένεια!

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χάρισαν τις φανέλες τους στους ΓΑΥΡΟΥΣ, που «κοκκίνισαν» την Τρίπολη.

«Κλειδί είναι το γρήγορο γκολ»

«Κλειδί είναι το γρήγορο γκολ»

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του Αστέρα, για τη 18η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.