Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αβραάμ έμεινε ελεύθερος και πιάνει Λιμάνι

Ο Αβραάμ έμεινε ελεύθερος και πιάνει Λιμάνι
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 01:13

Θέμα… ωρών είναι πλέον η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους», αλλά απέμεναν τα διαδικαστικά με την πρώην ομάδα του, την Μπρίσμπεϊν Ρόαρ. Κάτι που ξεπεράστηκε. Πριν από λίγη ώρα η ομάδα της Αυστραλίας με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αβραάμ για τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνονταν το προσεχές καλοκαίρι.

Οπότε ξεπεράστηκε το διαδικαστικό κομμάτι και είναι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού στον Θρύλο. Ως ποδοσφαιριστής άμεσα, για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό κι εν συνεχεία να αναλάβει κάποιο πόστο.

Με τη σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Αυστραλίας να αναφέρει: «Η Μπρίσμπεϊν Ρόαρ θέλει να ενημερώσει πώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για να λυθεί άμεσα, το συμβόλαιο του.

Ο γεννημένος στη Μελβούρνη Παπαδόπουλος έγινε μέλος της Ρόαρ τον Φεβρουάριο του 2017 και έκανε 31 ματς στο αυστραλιανό πρωτάθλημα, σκοράροντας 4 φορές για την ομάδα του Μπρίσμπεϊν.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αβραάμ για την σκληρή του δουλειά, την αφοσίωση και την συνεισφορά του στην Μπρίσμπεϊν Ρόαρ και εύχεται, τόσο σε εκείνον όσο και στην οικογένειά του, τα καλύτερα για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης