Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ξεχωριστός Γκιλιέρμε!

Ο ξεχωριστός Γκιλιέρμε!
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 10:41

Ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και οι πληροφορίες που τον συνόδευαν έκαναν λόγο για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Κι αυτό είναι με όλη τη σημασία της λέξης ο Γκιλιέρμε!

Στην Τρίπολη ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε ένα ακόμα ματς που ξεχώρισε με την απόδοσή του. Ηγετική η παρουσία του στον άξονα. Με τον βαθμό που πήρε και σε ό,τι αφορά τα ανασταλτικά του καθήκοντα και τα δημιουργικά να είναι πολύ υψηλός!

Ήταν αυτός που έδωσε τις περισσότερες πάσες από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» με 17, είχε δύο καίριες επεμβάσεις, μοίραζε πολύ σωστά την μπάλα. Κι όλα αυτά, σε ένα ακόμα 90λεπτο, στο οποίο έκανε μόλις δύο φάουλ.

Το μεγαλύτερό του προσόν, όμως, είναι η ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του και το μυαλό του που θυμίζει... υπολογιστή. Κάνει ό,τι πρέπει να κάνει με ακρίβεια! Ειδικά όταν βοηθά στο κομμάτι της ανάπτυξης με τις κάθετες πάσες του.

Πολύτιμος για τον Ολυμπιακό και το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς. Και σίγουρα θα πρέπει να πάρει ανάσες, γιατί παίζει στο... κόκκινο σε όλα τα ματς, γιατί έρχεται ένας Φεβρουάριος με ματς «φωτιά» κι εκεί θα είναι ακόμα πιο σημαντικός.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος παντού!

Θρύλος παντού!

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο που οι ομάδες του Ολυμπιακού ήταν ασταμάτητες.

Στοιχείο που κάνει τη διαφορά!

Στοιχείο που κάνει τη διαφορά!

Ο Ολυμπιακός στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει +10% στην αποτελεσματικότητά του, όσον αφορά στις τελικές προσπάθειες, σε σχέση με τα 13 πρώτα.