Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτό που μας ωθεί ως παίκτες είστε ΕΣΕΙΣ!» (vid)

«Αυτό που μας ωθεί ως παίκτες είστε ΕΣΕΙΣ!» (vid)
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 14:05

Κοντά στους 4.000 οπαδοί του Θρύλου ήταν στην Τρίπολη, το βράδυ της Κυριακής, στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Για μια ακόμα φορά έκαναν τη διαφορά, ήταν ο 12ος παίκτης, έδωσαν απίστευτη ώθηση στην ομάδα.

Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα και να της δίνουν ώθηση για να φτάσει στο «διπλό» που ήταν ο στόχος της, κάτι που έγινε. Με τους παίκτες του Θρύλου να συμμετέχουν μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο «ερυθρόλευκο» γλέντι.

Τραγουδώντας μαζί με τους οπαδούς τους: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!» Μια γροθιά ο κόσμος και οι «ερυθρόλευκοι» για μια ακόμα φορά. Με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να ευχαριστούν όσους ήταν εκεί, δίπλα στην ομάδα, στην Τρίπολη.

Το μήνυμα των παικτών του Ολυμπιακού για τον κόσμο ήταν το ακόλουθο: «Είναι κάτι που μας ωθεί ως παίκτες και αυτό το κάτι είστε ΕΣΕΙΣ!» συνοδευόμενο από ένα εκπληκτικό βίντεο που δείχνει πώς είναι όλοι μαζί, ενωμένοι, μια γροθιά ο ένας δίπλα στον άλλο!

Διαβάστε επίσης

Ο Κομίνης σφυρίζει με Λάρισα

Ο Κομίνης σφυρίζει με Λάρισα

Η ΚΕΔ τον όρισε στο « Γ. Καραϊσκάκης», αντί να τον βάλει στο... ψυγείο για τα λάθη του στο χθεσινό ματς Λαμία-Ατρόμητος!

Στις 6/2 το ματς στη Λαμία

Στις 6/2 το ματς στη Λαμία

Ορίστηκε πριν λίγο από την ΕΠΟ το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.