Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από αποτυχία σε αποτυχία

Από αποτυχία σε αποτυχία
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 17:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί αυτό που συμβαίνει με τους παράγοντες της ΚΕΔ. Να τα κάνουν μπάχαλο, όμως να μην φταίει κανείς για τίποτα. Πριν από δυο χρόνια οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης ανέλαβαν τους ορισμούς και επειδή απέτυχαν, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αποφάσισαν να φέρουν τον Περέιρα και στη συνέχεια άλλους δυο ξένους αρχιδιαιτητές, επειδή απέτυχε ο Πορτογάλος. Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκε, οι υπερκείμενες αρχές ζήτησαν την απομάκρυνσής τους, παρόλα αυτά ο Τριτσώνης συνεχίζει ως μέλος της ΚΕΔ και υπεύθυνος εκπαίδευσης.

Φυσικά τα έκανε... μπάχαλο και εκεί και τελευταία απόδειξη αποτελούν και τα λάθη της 18ης Αγωνιστικής, τα οποία δείχνουν και την ανυπαρξία εκπαίδευσης. Πλέον στη διαιτησία δεν γίνονται ούτε τα πιο απλά. Από έρευνα που έγινε στην ΕΠΟ, όπως διαρρέουν οι ίδιοι, διαπιστώθηκε ότι οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας δεν είχαν ενημερωθεί εγγράφως για το ότι επιτρέπεται η τέταρτη αλλαγή σε περίπτωση παράτασης στο κύπελλο.

Αρα, πάντα σύμφωνα με αυτά που διέρρευσαν σε «εξυγιαντικά» ΜΜΕ, δεν φταίει ο Παπαπέτρου που δεν επέτρεψε στους Δώνη και Χάβο να κάνουν τέταρτη αλλαγή, καθώς η οδηγία της ΦΙΦΑ δεν γράφτηκε στην προκήρυξη του κυπέλλου. Όλα αυτά τη στιγμή που διαιτητές της Φούτμπολ Λιγκ και της Γ' Εθνικής είχαν ενημερωθεί από το τμήμα εκπαίδευσης του Τριτσώνη ότι επιτρέπεται τέταρτη αλλαγή, και πράγματι έγινε στο ματς Εθνικού Πειραιώς – Ηρακλή της τρίτης φάσης του κυπέλλου που διεξήχθη στις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι φίλαθλοι απορούν γιατί για όλο αυτό το μπάχαλο δεν παραιτείται κανείς; Τόσο πολύ αγαπάνε την... εξυγίανση;

Όλα δείχνουν ότι ο Τριτσώνης θα τελειώσει πολύ σύντομα από τη διαιτησία. Δεν μπορεί ούτε στην εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης

Ρεσιτάλ ομάδας και κόσμου! (vid)

Ρεσιτάλ ομάδας και κόσμου! (vid)

Δείτε από μία άλλη… ματιά το διπλό του Θρύλου στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, αλλά και την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ.

Το «ευχαριστώ» του Μαρτίνς! (pic)

Το «ευχαριστώ» του Μαρτίνς! (pic)

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών για τη στήριξή του στην Τρίπολη.

Κυρίαρχος ο Σισέ

Κυρίαρχος ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ξεχώρισε στην Τρίπολη, καθώς είχε τις περισσότερες επεμβάσεις από πλευράς Ολυμπιακού.