Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης λαμπρός τον οδηγεί!

Φορτούνης λαμπρός τον οδηγεί!
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί ο Κώστας Φορτούνης. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συνεχίζει και το 2019 να εντυπωσιάζει, οδηγώντας τον Θρύλο σε πολύ σημαντικές νίκες.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν για ακόμη μία φορά εκ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος της ομάδας, οδηγώντας με το γκολ και την ασίστ του στη νίκη τους «ερυθρόλευκους».

Μετά από το συγκεκριμένο αγώνα ο Φορτούνης έφτασε τα 9 γκολ στη φετινή και τις 10 ασίστ σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμοί που δείχνουν την τεράστια προσφορά του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο «Φόρτου» μέσα στο 2019 σε 5 παιχνίδια έχει σκοράρει ήδη 2 γκολ, έχοντας παράλληλα και 2 ασίστ. Με άλλα λόγια έχει συμμετοχή στα 4 από τα 9 γκολ του Θρύλου στο 2019.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών από την αρχή της σεζόν έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, συνεχίζοντας με τους ίδιους ρυθμούς και στο 2019, κάνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Φορτούνης δείχνει πανέτοιμος και αποφασισμένος να συνεχίσει έτσι, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας αδιαμφισβήτητα την ποιότητα, το ταλέντο και τα ηγετικά χαρακτηριστικά για να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Όλα ανοικτά ως το φινάλε...

Όλα ανοικτά ως το φινάλε...

Λίγες ημέρες μένουν ως το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η φημολογία πώς ο Ολυμπιακός δεν έχει τελειώσει με τις κινήσεις ενίσχυσης του είναι έντονη.

Ανυπόμονος ο Ζιλ Ντίας!

Ανυπόμονος ο Ζιλ Ντίας!

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ περιμένει, πώς και πώς, να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.