Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλύτερο «έπαθλο» του Μαρτίνς!

Το μεγαλύτερο «έπαθλο» του Μαρτίνς!
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 08:44
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η εικόνα μετά το φινάλε του ματς στην Τρίπολη είναι όλα τα λεφτά! Μεγάλη αναγνώριση για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου του Ολυμπιακού! Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο 48χρονος το πέτυχε. Με τους οπαδούς του Θρύλου να τον αποθεώνουν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που δεν λέει πολλά, αλλά δίνει μια υπόσχεση. Να δουλεύει συνεχώς με τους παίκτες του για να γίνει όλο και καλύτερη η ομάδα. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο όλων. Να μην μένεις στις υποσχέσεις, αλλά να κάνεις πραγματικότητα αυτό που ζητά ο κόσμος.

Μια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο που να γουστάρουν να βλέπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού! Κι αυτό συμβαίνει, δεν είναι πια ένας μακρινός στόχος. Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία είναι πώς βλέπουμε συνεχώς μια ομάδα που κάνει πρόοδο, βήματα προς τα μπροστά. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερό της κέρδος. Αυτό είναι που αναγνωρίζει ο κόσμος.

Διαβάστε επίσης

Φορτούνης λαμπρός τον οδηγεί!

Φορτούνης λαμπρός τον οδηγεί!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, οδηγώντας την ομάδα του σε μεγάλες και σημαντικές νίκες.

Όλα ανοικτά ως το φινάλε...

Όλα ανοικτά ως το φινάλε...

Λίγες ημέρες μένουν ως το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η φημολογία πώς ο Ολυμπιακός δεν έχει τελειώσει με τις κινήσεις ενίσχυσης του είναι έντονη.