Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό πρώτο ημίχρονο!

Δυνατό πρώτο ημίχρονο!
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 16:23

Τρεις σερί εκτός έδρας νίκες μετρά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Σε Λιβαδειά, Γιάννινα και Τρίπολη. Σε όλα αυτά τα ματς οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασιστικά και σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο. Κι αυτό είναι το ζητούμενο και τώρα, αύριο δηλαδή, με αντίπαλο την ΑΕΛ. Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το 2019.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει την ομάδα του να κάνει διαρκώς βήματα προόδου, να γίνεται καλύτερη, να αποδίδει ωραία μπάλα. Να κάνει φάσεις και να επιβάλλεται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι και το πλάνο του προσεχούς ματς με τους «βυσσινί».

Μια ομάδα σκληροτράχηλη που θέλει προσοχή. Αλλά εάν ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα σωστά, εάν έχει την γνωστή του καλή απόδοση και κυρίως εάν αξιοποιήσει το καλό του παιχνίδι από την αρχή, φτάνοντας νωρίς στο γκολ, θα κάνει πιο εύκολο το έργο του.

Αυτό θέλει να δει ο Πορτογάλος τεχνικός και πάλι, σε αυτό δούλεψε το τελευταίο διήμερο με τους παίκτες του. Διότι πλέον, σε αυτή τη φάση που είμαστε, κανείς δεν θέλει να «πετάει» ημίχρονα ο Θρύλος. Πρέπει να δείχνει από το ξεκίνημα των αγώνων, από τα πρώτα λεπτά, ότι είναι το... αφεντικό της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης