Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

7 απουσίες ο ΠΑΣ στην Τούμπα! Σιγά το νέο...

7 απουσίες ο ΠΑΣ στην Τούμπα! Σιγά το νέο...
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 20:25

Τον ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Ηπειρώτες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα παραταχθούν χωρίς επτά (!) ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους θα μείνουν εκτός από τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Πιο συγκεκριμένα, δεν βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος, Νικολιάς και Αθανασιάδης, οι τραυματίες Μιχαήλ, Ξύδας και Λέο και ο Αποστολόπουλος για οικογενειακούς λόγους.

Σιγά την είδηση, δηλαδή… Ούτε καν ολόκληρη 11αδα δεν θα απουσιάσει. Πάντως, αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι τιμωρημένοι έχουν δηλωθεί εδώ και αρκετό καιρό να εκτίσουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ επιθυμούν και να προστατεύσουν κάποιους παίκτες που έχουν μικρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα Μέσα της Ηπείρου.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πια. Ευτυχώς, πάντως όπως διαβάζουμε θα κατέβει κανονικά μία 11αδα στο αρχικό σχήμα του ΠΑΣ…

Διαβάστε επίσης

Με Λοντίγκιν και Ντίας κόντρα στην ΑΕΛ! (pic)

Με Λοντίγκιν και Ντίας κόντρα στην ΑΕΛ! (pic)

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τους «βυσσινί». Αναλυτικά οι 20 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Με το «34» ο Αβραάμ

Με το «34» ο Αβραάμ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού διάλεξε το νούμερο της φανέλας του στη νέα του θητεία στους Πειραιώτες.