Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πετυχημένη «συνταγή» και η άμυνα της ΑΕΛ

Η πετυχημένη «συνταγή» και η άμυνα της ΑΕΛ
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 09:42
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στα τέσσερα τελευταία ματς ο Ολυμπιακός σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο και στα δυο τελευταία ματς του, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Το αποτέλεσμα... Μόνο νίκες έχουν οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΛ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, στα έξι από τα οκτώ της εκτός έδρας ματς. Έχει, όμως, δεχθεί γκολ στα δύο τελευταία ματς μακριά από τη Λάρισα.

Όλα αυτά πώς συνδυάζονται; Σε ένα σημείο! Αυτό της πετυχημένης «συνταγής» για τους «ερυθρόλευκους». Να μπουν ξανά δυνατά στο ματς, να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους, να βγάλουν φάσεις, να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ. Για να βάλουν τις βάσεις και να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019.

.Όμως το ματς με την ομάδα του Φέστα θέλει μεγάλη προσοχή. Διότι η ΑΕΛ είναι ομάδα που δεν παρατάει τα ματς και «κυνηγά» ως το φινάλε για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θέλει. Κι αυτό το ξέρει ο Μαρτίνς. Ζητώντας από τους παίκτες του να πιέσουν από την αρχή, να βάλουν νωρίς ένα γκολ και να μην μείνουν εκεί!

Διαβάστε επίσης