Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαέστροι» στην «ορχήστρα» του Μαρτίνς!

«Μαέστροι» στην «ορχήστρα» του Μαρτίνς!
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - 01:00

Καταπληκτικό ποδόσφαιρο έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΛ, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 4-0 για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ειδικά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης έπαιξαν μπαλάρα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος βρισκόταν σε… παράνοια με τα όσα έβλεπε από την ομάδα του.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού ήταν οι χαφ του. Γκιλιέρμε, Νάτχο και Φορτούνης αγωνίστηκαν μαζί στο κέντρο των Πειραιωτών, ανεβάζοντας στα ύψη την ποιότητα των «ερυθρόλευκων».

Και οι τρεις τους έδειξαν την απίστευτη κλάση τους, κάνοντας κάτι περισσότερο από απολαυστικό το παιχνίδι του Θρύλου.

Οι «μαέστροι» στην «ορχήστρα» του Μαρτίνς έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Νάτχο να έχει την καταπληκτική ασίστ στο πρώτο γκολ του Μασούρα και με τον Φορτούνη να σκοράρει τα υπόλοιπα 3 τέρματα. Ενώ και ο Γκιλιέρμε ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι, μοιράζοντας ουσία και θέαμα σε κάθε επαφή του με την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός έγινε φανερό για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν ότι διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα, παίκτες που μπορούν να κάνουν με μία προσωπική τους ενέργεια τη διαφορά.

Γκιλιέρμε, Νάτχο και Φορτούνης συνέθεσαν μία τριάδα-φωτιά, η οποία έκανε όλους τους φιλάθλους των Πειραιωτών να γουστάρουν και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός.

Άλλη ποιότητα οι χαφ του Θρύλου, κάτι το οποίο φάνηκε για ακόμη μία φορά!

Διαβάστε επίσης