Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον Ιντέγε στον Φορτούνη!

Από τον Ιντέγε στον Φορτούνη!
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - 10:24
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη 4-0 με την ΑΕΛ ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ με τους «ερυθρολεύκους». Αυθεντικό χατ τρικ καθώς σημείωσε τρία γκολ στη σειρά στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση. Μια ξεχωριστή επίδοση.

Η οποία είχε καιρό να συμβεί με κάποιον «ερυθρόλευκο». Ο τελευταίος ήταν ο Μπράουν Ιντέγε. Ο οποίος είχε σημειώσει τρία γκολ στη νίκη 6-1 του Ολυμπιακού με την Βέροια, τον Σεπτέμβριο του 2016 (11/9). Δηλαδή χρειάστηκε να περάσουν 31 μήνες για να συμβεί κάτι ανάλογο.

Χθες ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός και προσέθεσε το όνομά του στη λίστα με τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν σημειώσει 3 γκολ σε ένα ματς πρωταθλήματος, από καταβολής Α’ Εθνικής. Ο τελευταίος «ερυθρόλευκος» με 3 γκολ σε ένα ματς, χωρίς να είναι επιθετικός, ήταν πριν από 11 χρόνια ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Στις 13 Απριλίου 2008, είχε πετύχει τρία γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, που είχε λήξει με 4-1 για τον Θρύλο! Όσον αφορά στο τελευταίο «10άρι» που είχε πετύχει το ίδιο, ήταν το 2006 (12/11) με τον Ριβάλντο να σκοράρει τρεις φορές στη νίκη 5-0 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος τη δουλειά του...

Ο Θρύλος τη δουλειά του...

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του, γνωρίζουν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, είναι επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο στο να πετύχουν νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.