Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ Θρύλος τον Ιανουάριο!

Σούπερ Θρύλος τον Ιανουάριο!
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - 12:19

Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται περισσότερο τώρα. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετικό ματς και πάλι κόντρα στην ΑΕΛ, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις αυτού του μήνα, του πρώτου για το 2019. Με μια ακόμα νίκη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 4 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα τον Ιανουάριο.

Κι αυτό είναι το σημείο που πρέπει να σταθεί κανείς, που αποτελεί ακόμα πιο μεγάλη επιβράβευση για τη φετινή δουλειά που γίνεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που τέτοια εποχή οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν και στα καλύτερά τους, αλλά διένυαν μια περίοδο αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος χωρίς να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, αυτό φέτος δεν συμβαίνει. Το ακριβώς αντίθετο.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα σούπερ Ιανουάριο. Τρία «διπλά» σε έδρες που πάντα συναντούσε δυσκολίες, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Και μια ακόμα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ΑΕΛ. Κι αυτό λέει πάρα πολλά. Η μίνι προετοιμασία που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την άδεια των Χριστουγέννων αποδίδει καρπούς. Τέσσερις σερί νίκες και με πολύ καλή απόδοση και γκολ 10-1!

Διαβάστε επίσης

«Πανέμορφο συναίσθημα» (vid)

«Πανέμορφο συναίσθημα» (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας περιέγραψε το πώς ένιωσε την Τετάρτη, μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού.