Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετάει… φωτιές ο Θρύλος!

Πετάει… φωτιές ο Θρύλος!
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - 19:45

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο απέδειξε και κόντρα στην ΑΕΛ, παίρνοντας τη νίκη με 4-0, την οποία συνδύασε με εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πετούν… φωτιές το 2019, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν, όπου θα κριθούν πολλά αναφορικά με τους στόχους του Θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός στον πρώτο μήνα του 2019 σε 6 αναμετρήσεις, σημείωσε 5 νίκες και μία ισοπαλία με συνολικά γκολ 13-2. Μάλιστα, οι Πειραιώτες μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Ξάνθη για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ενώ πανηγύρισαν και πολύ σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα, τρεις εκτός έδρας κόντρα σε Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης και μία στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην ΑΕΛ.

Ενδεικτικό του ότι ο Ολυμπιακός πετάει… φωτιές τον Ιανουάριο είναι το γεγονός ότι έχει σημειώσει ήδη 10 γκολ στο πρωτάθλημα σχεδόν τα μισά, δηλαδή από τα όσα είχε πετύχει στο πρώτο μισό της σεζόν (21).

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τη στιγμή που πρέπει, ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ώστε να μπορέσουν και τον Φεβρουάριο να πανηγυρίσουν μεγάλες νίκες, οι οποίες θα τον κρατήσουν δυνατά στο… κόλπο της υλοποίησης των στόχων του.

Διαβάστε επίσης

Και πώς να μην πιστεύουν στο πρωτάθλημα!

Και πώς να μην πιστεύουν στο πρωτάθλημα!

Ο κόσμος του Θρύλου, καθώς και όλοι στην ομάδα τονίζουν συνεχώς ότι πιστεύουν στον τίτλο, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό με την εικόνα που βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο, παρά την… εξυγίανση και τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει από την κορυφή.

Ο Ευαγγέλου δεν κάνει

Ο Ευαγγέλου δεν κάνει

Μετά από διαιτησίες σαν τις δικές του, οι περισσότερες ομάδες θέλουν ξένους διαιτητές.

Καθολική αναγνώριση!

Καθολική αναγνώριση!

Ο Ολυμπιακός έχει αναγκάσει ακόμη και τους αντιπάλους του να υποκλιθούν στο καταπληκτικό του ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο δείχνει πολλά...